Asa mi s-a intamplat si mie cand am luat decizia de a ramane acasa, pentru a face ceea ce imi place cel mai mult, sa ii fac pe oameni sa zambeasca, sa fie fericiti pentru macar cateva minute si sa uite de tot ce ii inconjoara.
Totul a inceput cu un challenge acum cativa ani, cand am vrut sa imi demonstrez ca pot gati. Nici nu mi-am dat seama atunci ce efect va avea asupra mea.
Zilele libere le petreceam in bucatarie, incercand diverse retete, iar seara imi invitam prietenii si colegii la mine. Cand le vedeam zambetul si satisfactia, mi se umplea sufletul de bucurie.
A urmat o aventura culinara in Italia, unde m-am indragostit de paste, pizza, vin, gelatooooo, de aceea sa nu te miri cand vei vedea foarte multe retete din aceasta zona. De asemenea aici am invatat o noua meserie si anume, cea de barista, iar din spusele fostilor mei clienti, chiar ma pricepeam.
Londra a fost un festin culinar, deoarece aici am cunoscut toate aromele lumii si bineinteles ca am gustat din toate. Londra este orasul meu preferat si m-as intoarce acolo oricand.
Now I'm back, so let's cook and eat!
To be continued...
Va pup,
Daniela
Cand sa vin la masa?
ReplyDeleteRamo
Buna Ramo,
ReplyDeleteIn fiecare zi , de luni pana vineri, are loc Open House, in sufrageria casei mele.
Locatia este in Bucuresti, deci daca doresti sa faci parte din grupul nostru, trebuie sa urmaresti zilnic postarile de pe Facebook si sa te inscrii acolo, conform indicatiilor de pe blog, la sectiunea "Open House".
Te astept cu drag,
Te pup,