- cartofi
- Carne tocata
- Pateunjel
- 1 morcov
- 1 ceapa medie
- 2 oua
- Smantana
- Delikat
- Bulion
- Cascaval
Se curata cartofii si se pun intregi la fiert. In timp ce fierb cartofii, se caleste ceapa intr.o tigaie apoi se adauga bulionul, morcovul, carnea tocata si patrunjelul si se amesteca pana cand se obtine o compozitie legata.
Cartofii prefierti se taie rondele (sau se pot sfarama) si se aseaza in tava unsa cu ulei intr.un strat. Apoi se adauga compozitia cu carnea tocata si iar un rand de cartofi. Intr.un bol se sparg ouale si cu smantana si se amesteca pana se leaga si are consistenta unui sos. Se adauga si delikatul in acest sos. Apoi se adauga peste cartofi, in tava si se baga la cuptor. Cu un sfert de ora inainte d a fi gata, se adauga deasupra cascavalul ras. Se baga in cuptor si se lasa pana se rumeneste cascavalul.
Pofta buna!
- Duca Roxx
No comments:
Post a Comment